Innovatie binnnen de culturele sector?
12/04/2020
Gaat uw organisatie Fuseren?
30/09/2020

Afgelopen donderdag kwam het team van de “INNOVATION BOARD” van een grote landelijke ZORGINSTELLING bijeen om de Koerskaart “BUSINESS BEHAVIOR’ met elkaar te spelen. Vragen zoals: ‘Welk gedrag zou je meer willen zien bij jouw mensen (of directe collega’s) tot ‘Er zijn vier beïnvloedingsstrategieën om gedrag te verhogen of te verminderen. Bedenk voor elke strategie twee voorbeelden uit jullie eigen praktijk’ leverden bij de teamleden onderling enthousiaste en energieke gesprekken op. Met als resultaat dat aan het einde van de sessie de leden met concrete doelen en ambitie stonden te popelen om de volgende dag deze kennis op het werk in praktijk te kunnen brengen.

Zou een dergelijke (gestructureerde) dialoog ook meer helderheid en pragmatiek op het gebied van GEDRAG in uw organisatie wenselijk zijn, neem dan met ons contact op. Wij schuiven graag bij u aan voor het goede gesprek.
Alleen ga je sneller, samen kom je verder.
www.connectingfields.nl
One Mission. Many Talents