Hoe zien jouw werkzaamheden er uit:

Als Hoofd Productie heb je een veelzijdige rol en draag je er zorg voor dat de dagelijkse gang van zaken binnen productie vlekkeloos verloopt. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van de veiligheid van de medewerkers op de productievloer en probeert medewerkers te stimuleren en te inspireren om de maximale efficiency uit de Plant te halen. Kwaliteit is het belangrijkste recept waardoor jij een leidende rol hebt in de aansturing en het continu verbeteren van de processen. Je geeft leiding aan 3 teamleiders die werkzaam zijn in een 3-ploegendienst van maandag tot en met vrijdag. Bij afwezigheid vervang je hen waardoor je soms ook in een late, of nachtdienst werkt.

Vanuit de teamleiders ligt de focus op de afdelingen Mengerij, Verpakken en Magazijn Expeditie, waarbij zij ook de storingsmonteurs aansturen. Zelf maak je deel uit van het team op de locatie en rapporteer je aan de Plantmanager.

Welke kwaliteiten breng je mee:

•    Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond, bij voorkeur in de richting van Voedingsmiddelen Technologie of Technische Bedrijfskunde
•    Je hebt minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in een soortgelijke omgeving (food/procesindustrie)
•    Je hebt affiniteit met hebt affiniteit met supply chain, techniek, continuous improvement en kwaliteit.
•    Je bent in staat om tactvol, krachtig en met overtuiging te communiceren met oog voor persoonlijke belangen
•    Je geeft op een coachende en stimulerende wijze leiding en weet het beste uit mensen te halen
•    Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als in het Engels.
•    Last but not least: Je bent helemaal Food minded!

04/03/2024

Hoofd Productie voor een bekende FOOD organisatie in Friesland

Voor een zeer bekende internationaal opererende Food organisatie in Friesland zoeken wij een 'Hoofd Productie'.
09/02/2024

Procestechnoloog (Friesland)

Voor een bekende FOOD organisatie in het noorden van het land, zijn wij op zoek naar een Procestechnoloog. Als procestechnoloog ben je verantwoordelijk voor het opstellen, actueel houden en continu verbeteren van de technologische kant van het productie proces. Meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op.
22/04/2022

Manager Buying & Demand Planning (Ingevuld)

Als Manager Buying & Demand Planning heb jij het gehele inkoopproces in handen. Jij vormt nieuwe samenwerkingsverbanden, maar houd je ook bezig met het relatiebeheer van de huidige leveranciers en onderhandelt scherp over inkoopcondities. Je bent niet alleen nauw betrokken bij het ontwikkelen en implementeren van de juiste inkoopstrategie, maar bewaakt ook de juiste forecast.
22/04/2022

Manager Finance voor een bekende (Global) speler (A merk) binnen de voedingssector (Ingevuld)

Als Manager Finance beschikt je over een ‘pragmatische constructieve’ mentaliteit. Je bent analytisch sterk, integer, energiek, communicatief vaardig, beheerst sterke overtuigingsvaardigheden en neemt graag jouw team mee in alle ontwikkelingen.