Van vraag naar gedeeld perspectief
07/03/2020
Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!
07/04/2020

JUIST VERBONDEN!

Een Co-Creatie samen met de Belastingtelefoon, de Koers & Connecting Fields.

“Bij de Belastingtelefoon maken we voortdurend contact. Met de klant en met elkaar. We doen dit steeds beter en tóch is er altijd nog iets te verbeteren. Dit doen we met elkaar, juist verbonden!”

In aanloop naar de Supervisorendag van de Belastingtelefoon in Utrecht is deze Koerskaart tot ontwikkeling gekomen. Binnen een paar sessies met de betrokken Stakeholders – teamleden callcenter, supervisoren, teammanagers en directeuren – is de finale Koerskaart tot stand gekomen.

Dankzij  de grote betrokkenheid, saamhorigheid en drive van deze deskundige Stakeholders konden 250 medewerkers op de Supervisorendag van de Belastingtelefoon met elkaar in gesprek.

Deze dag was eigenlijk de finale fase van de testfase om te onderzoeken of alle vragen in deze Koerskaart de juiste waren en dat iedereen zich in de vragen zou kon herkennen.

De Koerskaart ‘JUIST VERBONDEN’ wordt nu landelijk bij alle Call Centers van de Belastingdienst ingezet om de medewerkers daar met elkaar in Dialoog te brengen over vragen die ‘er toe doen’!

Ook voor ons was het een bijzonder en positief traject om mee te mogen maken.

De Belastingdienst heeft het met elkaar in Co-creatie voor zichzelf niet alleen eenvoudiger gemaakt, maar ook leuker!

Voor inhoudelijke informatie over dit traject op de site van de Koers:
https://lnkd.in/eRAX7QM